Seo Nedir ? Seo Hakkında Bilgiler

22:30
seo

Seo nedir ?

Seo arama motorlarında sitenizi üst sıralara taşınmanıza yardımcı çalışmalardır. Seo'nun asıl amacı sitenizdeki bilgileri daha fazla kişiye ulaştırmaktır.

Peki Seo için En Önemli Şeyler Neler ?

Alan adı : 

Seo için en önemli etkenlerden birisi alan adıdır. Alan adınızın içinde sitenizin içeriğiyle ilgili bir anahtar kelime geçiyorsa maça önde başlamış sayılırsınız.

Sosyal Ağlar :

Şuan günümüzde insanların boş vakitlerini sosyal ortamlarda geçirdiğini herkes bilir. Yani sitenizi sosyal ağlarda yaylamı, reklamını yapmalısınız. Bu şekilde sitenize tekil kullanıcı çekebilirsiniz.

Hatasız kodlama :

Kullandığınız temanın kodlarının hatasız olmasına önem gösterin. Ayrıca site temanızı seçerken sade bir tema tercihiniz olsun.

Hosting Firmanız :

Bu seçenekte en önemli bir etkendir. Kullandığınız hosting ne kadar iyi ise sizin için o kadar iyidir. Bu yüzden hosting firmanızı seçerken özenmelisiniz.

Özgün ve Doğallık :

Sitenizde paylaştığınız yazıların özgün ve doğal olmasına çok ama çok önem gösterin. Mesela a sitesinden yazıyı alıp kendi sitenize yapıştırmayın. Mutlaka aynı konuyla alakalı birçok araştırma yapıp ve sadece kendi düşüncelerinizi ve bilgilerinizi kullanın. Başkalarına özenmek özendiğiniz kişiyi üstün gösterir bunu unutmayın. Sizin o kişilerden bir farkınız yok.

Site içi linkler :

Sitenize dışarıdan çok fazla link almayın. Yani kendi sitenizden başkalarının sitesine yönlendirme yapmayın.

Sorunuz olursa yorum atarak sorabilirsiniz.

13 / 02 / 2015

Benzer Yazılarım

Önceki Yazım
« Önceki Yazım
Sonraki Yazım
Sıradaki Yazım »